Jazzduo/ Jazztrio

Jazzsounds in duo Charlotte Fisser & Johan de Haan

Wat dit jazzduo echt bijzonder maakt, is hun vermogen om muziek te brengen die zowel gezellig als subtiel is. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan bruiloften, waar de liefde in de lucht hangt, en brengen sfeer op feesten en evenementen waar mensen samenkomen om te vieren. De muziek is nooit te nadrukkelijk aanwezig; het past zich naadloos aan bij de stemming van het moment en versterkt die.

Dit bijzondere duo, dat al jarenlang samen optreedt op bruiloften, feesten en evenementen, heeft zichzelf bewezen als een swingende aanvulling op elke bijzondere gelegenheid.

Johan brengt een ritmische energie in de muziek. Zijn beheersing van de piano is duidelijk merkbaar, en hij weet moeiteloos te improviseren en zich aan te passen aan de stemming van het moment. Zijn muzikale begeleiding vormt de perfecte basis voor de zangeres Charlotte, die op haar beurt met haar stem en spontane uitstraling de kracht heeft om het publiek zeker te laten glimlachen, en de sfeer op het feest weet te verhogen.

Jazzbands op Maat

Bij jazzsounds bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere bezetting van de jazzband. Kies bijvoorbeeld voor een intiem jazztrio bestaande uit piano, contrabas en saxofoon voor een subtiele, verfijnde sfeer. Of ga voor een jazztrio met drums, contrabas en piano, waardoor de mogelijkheid ontstaat om later op de avond de dansvloer te betreden en de feeststemming te verhogen.

Onze Mogelijkheden:

  • Jazztrio (Pianist/zanger , Contrabassist, Saxofonist)
  • Jazztrio  (Drummer, Contrabassist, Pianist/zanger)
  • JazzQuartet met zangeres, Pianist, Contrabassist en Drummer.

De toevoeging van drums opent de deur naar een levendigere ambiance, perfect om later op de avond gezellig de voetjes van de vloer te doen en een dansje te wagen.

Neem Contact Op

Voor een persoonlijke bespreking van jouw wensen en de verschillende opties voor jazzbands, nodigen wij je uit om contact op te nemen met Johan de Haan. Hij staat klaar om samen met jou de perfecte muzikale omlijsting voor jouw evenement te creƫren.

Jazzsounds bij Restaurant Brut 172 van Hans van Wolde.
Jazzsounds met een grotere bezetting tijdens de diploma uitreiking van Maastricht University.
Scroll to Top